Licht voor Kosovo

Een Opens external link in new windowvideo over ons werk in Kosovo. Neem een kijkje in onze kerk, in de stad Peja met haar schitterende omgeving, in de klassen van de meiden, en bij diverse (kinder)activiteiten. En zie met eigen ogen hoe wij een Licht voor Kosovo mogen zijn!

Videokerstgroet uit Kosovo 2017

Dit jaar wederom geen kerstkaartje van ons, maar een videoboodschap die jullie Opens external link in new windowhier kunnen bekijken.

Met mooie sneeuwplaatjes en prachtig gezang van de kinderen. Jitse doet echt reuze zijn best om op de bank te blijven zitten en mee te zingen!

'Zijn naam is Jezus, Jezus is Zijn naam. Hij is de Redder die God aan de wereld geeft. Dat wie in Hem gelooft, voor eeuwig leeft. Zijn naam is Jezus!'

Gëzuar Kristlindjen... Fijne kerstdagen... Merry Christmas!

En een goede jaarwisseling en vooral Gods Licht toegewenst voor 2018!

Doopdienst 'Rruga e paqes'

Bekijk Opens external link in new windowhier het filmpje van de doopdienst in onze kerk en maak ook het zingen, het Bijbellezen en de preek mee in het Kosovaars. Drie jongvolwassenen lieten zich dopen. God is goed, Hij gaat door met Zijn werk, ook in Kosovo!

ECM- conferentie

Tijdens de ECM- conferentie in Kroatië heeft Rik zijn danstalenten laten zien en samen met een heleboel andere dansende ECM- ers zorgde dit voor een erg vrolijk Opens external link in new windowfilmpje! Voor de kinderen was er een speciaal programma en daar hebben de meiden erg van genoten! Het was heerlijk om Wieke te zien zingen en dansen op het liedje ‘go,go,go’, toen de kinderen ‘op bezoek kwamen’ bij het volwassenen- programma. Bekijk Opens external link in new windowhier het filmpje, vooral de laatste 20 seconden zijn het bekijken waard ;)

Valentijnsdiner 2014

Wij lieten tijdens het Valentijnsdiner ook van ons horen, en vooral zien, d.m.v. een filmpje waarin beelden te zien zijn van het bereiden van traditioneel eten met behulp van onze eigen houtkachel door een aantal Kosovaren. En de link is natuurlijk gelegd met 'Valentijn' door het lied 'Friends are friends forever' en veel foto's van beginnende vriendschappen hier in Kosovo. Het filmpje is hier te bekijken.

Stille nacht in het Kosovaars

Klik Opens external link in new windowhier voor 'stille nacht, heilige nacht' in het Kosovaars (Albanees-Geg). Wieke heeft dit gezongen tijdens het zondagsschool kerstfeest op tweede kerstdag, en de dag ervoor ook in de Zenderkerk.