Videokerstgroet uit Kosovo 2018

Dit jaar wederom geen kerstkaartje van ons, maar een videoboodschap die jullie Opens external link in new windowhier kunnen bekijken.

Met mooie sneeuwplaatjes en prachtig gezang van de kinderen. Zelfs Tiebe 'zingt' al mee, al liggend op de bank, samen met zijn broer Jitse die ook heerlijk onderuit hangt. Wieke en Giske daarentegen zitten keurig rechtop en laten zich goed horen!

'Eeuwenlang geleden was ik er niet bij. Maar het wonder is gebleven, ook voor jou en mij! Want datzelfde kindje, uit die arme stal, eren wij nu als de Koning van het heelal.'

Gëzuar Kristlindjen... Fijne kerstdagen... Merry Christmas!

En een goede jaarwisseling en vooral Gods Licht toegewenst voor 2019!

Licht voor Kosovo

Een Opens external link in new windowvideo over ons werk in Kosovo. Neem een kijkje in onze kerk, in de stad Peja met haar schitterende omgeving, in de klassen van de meiden, en bij diverse (kinder)activiteiten. En zie met eigen ogen hoe wij een Licht voor Kosovo mogen zijn!

Doopdienst 'Rruga e paqes'

Bekijk Opens external link in new windowhier het filmpje van de doopdienst in onze kerk en maak ook het zingen, het Bijbellezen en de preek mee in het Kosovaars. Drie jongvolwassenen lieten zich dopen. God is goed, Hij gaat door met Zijn werk, ook in Kosovo!

ECM- conferentie

Tijdens de ECM- conferentie in Kroatië heeft Rik zijn danstalenten laten zien en samen met een heleboel andere dansende ECM- ers zorgde dit voor een erg vrolijk Opens external link in new windowfilmpje! Voor de kinderen was er een speciaal programma en daar hebben de meiden erg van genoten! Het was heerlijk om Wieke te zien zingen en dansen op het liedje ‘go,go,go’, toen de kinderen ‘op bezoek kwamen’ bij het volwassenen- programma. Bekijk Opens external link in new windowhier het filmpje, vooral de laatste 20 seconden zijn het bekijken waard ;)

Valentijnsdiner 2014

Wij lieten tijdens het Valentijnsdiner ook van ons horen, en vooral zien, d.m.v. een filmpje waarin beelden te zien zijn van het bereiden van traditioneel eten met behulp van onze eigen houtkachel door een aantal Kosovaren. En de link is natuurlijk gelegd met 'Valentijn' door het lied 'Friends are friends forever' en veel foto's van beginnende vriendschappen hier in Kosovo. Het filmpje is hier te bekijken.

Stille nacht in het Kosovaars

Klik Opens external link in new windowhier voor 'stille nacht, heilige nacht' in het Kosovaars (Albanees-Geg). Wieke heeft dit gezongen tijdens het zondagsschool kerstfeest op tweede kerstdag, en de dag ervoor ook in de Zenderkerk.